googleeadc2b73cb8a8cf7.html
 
Zoeken
  • the meal prepper

BBQ à la minute!

Bijgewerkt op: 24 jun. 2019Geen zin om op een zonnige dag in de keuken te staan? Prep nu je BBQ of gourmetpakketten voor de diepvries! Haal je favoriete worsten, vlees, vis en groenten en maak een hoop satés en bijgerechten.Marineer het vlees en vis met een mengsel van olijfolie, balsamico, bbqkruiden, snijd in blokjes. Rijg het aan satéprikkers, afgewisseld met schijfjes courgette, ui en paprika.


Snijd champignons, ui en knoflook, bestrijk een vel aluminiumfolie met olie of kruidenboter en maak er pakjes van met een stukje verse tonijn.
Haal een verse ananas en snijd in dikke plakken. Marineer in een mengsel van rum (of een andere likeur) en bruine suiker.


Beboter voor het dessert velletjes aluminiumfolie, leg daarop stukjes appel (of ander vers fruit), leg er een dikke plak cake op en besprenkel met amaretto of een fruitjenever. Vouw de pakjes en vries in. Na de pakjes gegrild te hebben tot het fruit zacht is, openvouwen en serveren met een bolletje ijs!


Voor de blueberry smores: Neem een vuurvaste schaal en vul de bodem met stukjes chocolade. Leg daarop een laag marshmellows en melo cakes met blauwe bessen en zet op de grill tot ze beginnen te smelten. Overgiet eventueel met bessenjenever en flambeer de schotel heel kort. Serveer met Mariakoekjes of lange vingers om te dippen.Steek al het vlees, fruit en de groenten per 2 of 4 personen in de diepvries. Serveer met een snelle pastasalade, tzaziki en stokbrood voor een bbq à la minute!33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven